Houd vervelende insecten buiten zonder je ramen te hoeven sluiten.

Soorten raamhorren

 Met de juiste hor kun je blijven ventileren en komen muggen, vliegen of andere insecten voortaan niet meer bij jou naar binnen. Wij bieden verschillende soorten horren en hebben voor elk soort raam een ideale vliegenhor, of je nu draaiende ramen hebt of bijvoorbeeld een schuifraam. Een Unilux raamhor kan altijd worden gerepareerd en dat verlengt de levensduur. De montage van een hor is afhankelijk van jouw situatie. Sommige horramen worden gemonteerd op het kozijn, soms in het kozijn, het hangt er vanaf wat het beste bij jouw raam past. Alleen, wat staat er op ons menu raamhorren? Ofwel, welke horren voor ramen heeft Unilux te bieden? Je kunt in ieder geval altijd rekenen op een insectenwerende oplossing, zodat insecten voortaan verleden tijd zijn.

Plissé horramen voor ieder type raam

Bij bieden in ons assortiment onder andere de plissé raamhor. Als je deze optie nog niet recent bekeken hebt dan kun je deze zeker in overweging meenemen als raamhor. De plissé raamhor neem praktisch geen ruimte in en is uitermate geschikt voor ieder type dakraam, of je nu een schuifraam, draairaam, ramen met draairichting binnendraaiend, naar buiten draaiende ramen draaikiepramen of een traditioneel raam hebt. Je kunt je raam op iedere gewenste stand openzetten en de hor doet zijn werk om vliegen en andere insecten buiten de deur te houden.

Vaste raamhor op maat of een inklemhor

Voor een draaiend raam kun je een vaste hor voor het raam monteren aan de buitenzijde, of je kunt kiezen voor een inklemhor. Deze inzethorren klik je makkelijk zonder iets vast te hoeven monteren in een draaiend raam. Het gaas zit volledig gespannen op een frame. Deze klik je heel makkelijk in het raam zonder dat er schroeven aan te pas komen. Het is een multifunctionele hor voor insectenwering terwijl je gewoon lekker je draaiend raam kan laten openstaan.

Rolhor raam

Raamhor kopen? Dan kun je voor een raamhor op maat ook de rolhor raam overwegen. Een rolhor raam gaat geruisloos op in een cassette en de rolhor gaat geruisloos open. Een rolhor raam is een passende hor voor diegenen die willen genieten van een vaste hor die niet te veel ruimte inneemt.

Wat de beste hor is, dat is voor iedereen verschillend. Uiteraard zorgen ze allemaal voor hetzelfde einddoel, de ramen open houden zodat er frisse lucht naar binnen kan en die vervelende muggen buiten de deur houdt. Welke hor het beste is voor jouw raam, dat is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en waar je de hor wilt gebruiken.

Raamhor kopen bij Noord-West Interieurs

Wil je een raamhor kopen? Dan ben je bij Noord-West Interieurs aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten raamhorren, voor diverse typen ramen, waaronder horren voor Velux ramen. We hebben een ruime keuze voor een standaard maat, maar we kunnen onze raamhorren ook op maat maken.

Of het nu een vaste hor, inklemhor of plissé raamhor is, wij maken alles op maat voor de beste raamhor. Zo vind je altijd een geschikte raamhor voor in jouw kamer. Heb je vragen over onze producten? Check de site op alle documentatie en filmpjes, bij ons kun je heel eenvoudig online op maat bestellen. Ook kun je erg makkelijk contact opnemen met een specialist bij jou in de buurt voor persoonlijk advies. Je vindt ze op de site. Kortom, raamhorren kopen doe je bij Noord-West Interieurs

 

bron: Unilux

inspiratie & advies: Noord-West Interieurs

IMG_9447 IMG_9447
IMG_9446 IMG_9446